Home  /  over daan ligtermoet

over daan ligtermoet


Voor mijn 10e jaar had ik mijn eerste spiegelreflex camera welke ik altijd en overal mee naartoe nam. Het 'oude' vak van zelf ontwikkelen en afdrukken heb ik jaren lang gedaan, heerlijk afwachten wat het resultaat zal zijn, erg spannend maar het gemak dient de mens en met veel plezier ben ik al ruim 10 jaar digitaal.

Ik heb mij toegelegd op  bruidsreportages en portret/familie fotografie maar fotografeer daarnaast ook erg graag sporten, natuur, dieren, architectuur, industrie en optredens.

Mijn kracht ligt, zoals de naam Zoom at You al zegt, in het feit dat ik mij snel richt op datgene wat mijn opdrachtgevers willen, door middel van foto's en gesprek(ken) kan snel duidelijk gemaakt worden wat de bedoeling van de opdracht is zodat de opdrachtgever dat krijgt wat ie in gedachten heeft. Door het vele beeldmateriaal wat ik heb kan er ook duidelijkheid komen als de opdrachtgever nog niet zeker weet wat hij of zij wilt.

Samen tot een perfect einde van  de opdracht komen door middel van heldere en open communicatie zodat u 100% tevreden bent over het eindresultaat, dat is waar ik mij op richt.
Last Updated on Tuesday, 13 August 2013 07:09